EDUSKUNTAVAALIT (Vaalistaja.fi)

Vaalistaja.fi kertoo työelämän asiat ja uutiset, jotta mitään olennaista ei jäisi hämärän peittoon.

Kyllästynyt jargoniin ja tyhjiin jaarituksiin? Tulit juuri oikeaan paikkaan! 

Vaalistaja on sinua varten, joka kaipaat vaaleihin vähemmän poliittista jargonia ja enemmän helposti ymmärrettävää sisältöä. Taustoitamme vaalikeskustelussa olevia aiheita ja avaamme sinulle, miten puolueiden tavoitteet vaikuttaisivat työntekijän elämään. Erityisesti takerrumme siihen, mitä ei sanottu ääneen. 

Ehdokkailta me vaadimme puolestasi selkeitä kantoja työntekijän elämään vaikuttaviin asioihin. Käy tutustumassa eduskuntavaaligalleriaamme, jonka ehdokkaat ovat henkilökohtaisesti sitoutuneet työntekijämyönteiseen politiikkaan.

Me myös todistamme, ettei vaaleihin perehtymisen tarvitse olla ryppyotsaista hommaa, vaan sisälle keskusteluun pääsee helposti ja välillä saa myös nauraa.

Vaalistaja seuraa keskustelua tällä sivustolla ja somessa @vaalistaja. Jos haluat koosteen viikon tärkeimmistä puheenaiheista, tilaa uutiskirjeemme!

Vaalistaja on SAK:n ja sen jäsenliittojen äänestysaktivointikampanja. Sen tavoitteena on antaa eväitä äänestyspäätöksen tekemiseen. Vaalit pidetään 2.4.2023. Voit myös äänestää ennakkoon.

Lue kampanjasta Vaalistaja-flyerista (pdf)

Vaalistaja Instagram
Vaalistaja Instagram