Johtokunnan kokous 4.3.2024

Nyt olikin isojen päätösten aika. PAMin strategia 2024-2027 oli tarkastelussa. Osastomme tilinpäätös ja toiminnantarkastus v. 2023 oli käsittelyssä ja istuva johtokunta allekirjoitti tilinpäätöksen. Sitten onkin toiminnantarkastajan vuoro tarkistaa tilit yms., että olemme toimineet oikein. Lopullisesti tilinpäätös ja toiminnantarkastus hyväksytään osastomme kevätkokouksessa 7.5.2024. Ilmoittautuminen kevätkokoukseen löytyy: https://kuopio25.pamosasto.fi/tapahtumat_koulutus/ilmoittautumislomake-kevatkokous/

PAMin valtakunnalliseen jäsenhankintapäivä on Tasa-arvon päivänä 19.3.2024 eli Minna Canthin päivänä. (Huom. Minna Canth oli osastomme jäsen yhdistyksen alkuaikoina.) Olemme mukana päivässä: teemme mainoksen Faceen ja Instaan, jossa kommentoijien kesken arvotaan 1 kpl Pam -logo villasukat.

Osastomme jäsenhankintakampanja on huhtikuusta heinäkuulle 2024 ja palkintona maksaville jäsenille on 10 €:n pizzalahjakortit (koodit) ja opiskelijoille R-kioski 5 €:n lahjasetelit (koodit). Jakelu suoritetaan elokuussa 2024. Nyt liittymään. Some-kampanja.

Osastomme etuja on päivitetty nettisivuillemme. https://kuopio25.pamosasto.fi/jasenedut/

Savotta-opiskelijakunnan Winterfest -tapahtuma oli ti 27.2.2024 ja karaokekisa paikkana oli Hospoda Kozassa. Laulamassa kävi 32 opiskelijaa ja voiton vei Giacomo, 2. sija Ville  ja 3. sija Sonja. Erityismaininnan sai 5:n tytön porukka Spice Girls.. Mukavaa oli ja ilta sujui rattoisasti. Osastomme palkinnot luovutettiin illalla Rav. Apteekkarissa.